Демет Йоздемир се разведе с любимия си в Истанбулския градски съд след

...
Демет Йоздемир се разведе с любимия си в Истанбулския градски съд след
Коментари Харесай

След рекордно кратък брак турска звезда се разведе за 5 минути

Демет Йоздемир се разведе с обичания си в Истанбулския градски съд след къс брак, написа Lupa.bg, базирайки се на информация от турските медии.

Разводът на Йоздемир и Коч е протекъл по бързата процедура, тъй като двамата се били разбрали авансово, че няма да предявяват финансови искания един към различен, а парите от продажбата на фамилната им къща ще бъдат разграничени поравно. Спогодбата била реализирана точно на Рамазан Байрам. 

Делото е почнало с едночасово забавяне, защото юристът на артиста Огюзан Коч – към този момент някогашен брачен партньор на тв звездата, не съумял да пристигна в точния момент. Когато юристът се появил, съдията дал ход на делото и попитал двете страни дали не са размислили. " Не, ваша чест, желаеме да разтрогнете брака ни ", дали отговор актрисата и поп изпълнителят. " Добре тогава, разгласявам края на фамилното ви общуване ", оповестил магистратът и блъснал с чукчето.

До няколко дни правосъдното решение ще бъде завършено като документ. 

Бракът на Демет и Огюзан продължи рекордно малко време, като двамата нямат и една година фамилен живот. Звездата от „ Свободен дух ”, „ Ягодова обич ” и „ С Русия в сърцето ” и артистът Коч си споделиха " Да " в края на предишния август. Сватбеното празненство се организира в хотел край Босфора.

Огюзан Коч

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР